Om Isabel

Selv etter mange år med yoga-praksis var det vinterbading som virkelig gjorde at jeg tok et dypdykk inn i pustens fascinerende verden. En rolig pust hjelper når kroppen er i sjokk.


Når verden stengte ned i mars 2020 og jeg var nødt til å stenge min massasje-bedrift et par måneder fikk jeg plutselig masse tid til vinterbading og å virkelig fordype meg i pust. Idag er jeg sertifisert pusteveileder innen Buteyko- og Oxygen Advantage-metodene og hjelper andre å finne sine gode åndedrag.

Yogareisen min begynte i 2012 da jeg ble vist noen få stillinger av en venn i hagen hans. Siden den dagen har yoga vært med meg, i stort og smått, med forskjellige lærere og fokus. Praksisen er for meg en meditasjon i bevegelse og en mulighet å samle meg selv i en verden jeg opplever som kaotisk, hektisk og full av motsigelse.

På reise i Asia kom jeg inn på Thai massasje av en tilfeldighet i 2015. Jeg ble forelsket i den jordnære tilnærmingen og hvor 'effortless' man kunne gi noe som var så kraftfullt. En utforsking av tyngdekraft, kropp og bakke, med en stor porsjon tilstedeværelse.


Siden den gang har det blitt flere reiser til både India og primært Chiang Mai, Thailand hvor mye av utdannelsen min er fra.


Jeg har valgt å gi navnet VITRA massasje til mine behandlinger, fordijeg er en person som ikke kan forholde meg til oppskrifter. Jeg må være fri.

Å velge å gå min egen vei har ikke alltid vært enkelt, men en annen vei ville ikke vært riktig for meg. Siden 2019 er dette mitt fulltids-virke, det er både en gave og en glede å få tilliten! Takk.


Med varme,

Isabel