VITRA massasje er en reise i kroppen.


Du vil oppleve dype langsomme kompresjoner og trykk i musklene og bindevev, tøyninger som øker fleksibiliteten, rytmiske og dynamiske bevegelser som fremmer mobilitet i leddene, til beroligende berøring. Massasjen baseres på Thai tradisjonen, men med min egen tilnærming. For mer info se "Om Isabel".


Behandlingen utføres på en komfortabel madrass direkte på gulvet, noe som gjør at jeg kan ta tyngdekraften til hjelp når jeg jobber. Det har en veldig behagelig og jordende effekt, slik at både kropp og hode får mulighet til å virkelig lande og lade.


For meg er tilstedeværelse og imøtekommende av hver enkelt nøkkelaspekter i en god behandling. En massasje kan ikke følge en forutbestemt sekvens, fordi hvert menneske og hvert øyeblikk er ikke det andre likt. Derfor er lytting og nærvær utrolig kraftfulle verktøy i dette arbeidet.


Hver behandling er unik, og tilpasses etter ønske og behov. Hjertelig velkommen til å gjenoppdage kroppen din.

OMTALER

En lomme i hverdagen


"På magisk vis finner Isabel akkurat de punktene som er ømme og hvor spenningen sitter. Hun er kunnskapsrik og veldig «intuned» på den hun behandler. Denne behandlingen er en lomme i hverdagen for full hvile og restitusjon. Må oppleves, rett og slett magi!”Sivanita


Helt spesiell tilstedeværelse


"Dette burde alle få oppleve, helt magisk! Isabel er så utrolig dyktig i sitt fag og har en helt spesiell tilstedeværelse. Beste massasjen jeg har fått noen gang."


Gøril


Dyp avspenning


"Som profesjonell danser har jeg prøvd en rekke former for massasje. Med VITRA massasje har jeg funnet en behandlingsform som kombinerer yoga, massasje og meditasjon. Resultatet er økt kroppsbevissthet og tilstedeværelse, med en dyp avspenning som setter varige spor."


Johanne

Bestill Oslo


Presence Yoga,

Rosenborggata 16 B

Bestill Nesodden


Tangen Senter,

Vestveien 51

Prisliste


60 min / 1150,-

75 min / 1350,-

90 min / 1550,-

120 min / 2150,-

Pakke


Jevnlig behandling gir større effekt; både i reduserte spenninger, mindre stress og mer flyt i kroppen. Derfor er det en god investering i din helse å jobbe tettere med massasje.


Du kan velge mellom to forskjellige pakke-løsninger, hvor du selv bestemmer lengde på behandlinger eller eventuelt en kombinasjon av flere ulike lengder. Vi skreddersyr pakken akkurat til ditt behov.


3-pakken:5% rabatt

5-pakken:10% rabatt


Pakkene er gyldig i ett helt år fra kjøpsdato.

Det skal lønne seg å ta vare på seg!


For å bestille send meg en epost til

isabel (alfakrøll) pusteportalen.no

Gavekort


Gi gaven som garantert vil bli brukt - med glede!


Bestill gavekort på valgfri behandling, gyldig 1 år fra kjøpsdato. Du får et elektronisk gavekort tilsendt innen 24 timer etter mottat betaling.

Hvis du ønsker et gavekort i papirformat kan vi avtale dato for henting enten på Nesodden eller ved Fagerborg, Oslo.


For å bestille send meg en epost med følgende:


  • fullt navn på mottaker
  • ønsket lengde på behandling


Betaling via vipps eller faktura.For å bestille send meg en epost til

isabel (alfakrøll) pusteportalen.no