Yoga oppstår i det pust og bevegelse blir ett.

For meger yoga en praksis som bringer pusten, kroppen og sinnet sammen. Hele meg må være med; energien blir både mer samlet og jordet. Jeg "plukker opp" deler av meg selv som blir oversett i hverdagens gjøremål, og bringer meg selv til en større grad av enhet. Dette er så viktig i et samfunn hvor vi konstant blir splittet i vår oppmerksomhet; som krever både tempo og en informasjonsstrøm uten dess like.

Med yogapraksis kan jeg møte livet fra et litt mer balansert ståsted og forhåpentligvis gjøre noen bedre valg og med en større grad av tilstedeværelse.

Praksisen er også et rom for å sanse, fornemme og observere de store til de subtile bevegelsene i kroppen, og blir i seg selv en form for meditasjon. Det er en oppdagelsesferd som er både vitaliserende og uendelig fascinerende. Det er denne reisen jeg ønsker å invitere til i min yogaundervisning.

1-til-1


Yoga tilpasset deg.


Om så 'problem-områder' du ønsker å jobbe med, veiledning i spesifikke stillinger, en tilpasset sekvens til deg eller generelt en time hvor du får fullt fokus. Pusten er selvsagt en sentral aspekt i yoga, så her er det også mulig å jobbe med dette. Vi gjør det du ønsker og trenger.Presence Yoga, Oslo: fredager

Nesodden: tirs, ons, tors, lør.


60 MIN / 1000,-

75 MIN / 1150,-

90 MIN / 1300,-

Gruppetimer


Jeg underviser gruppetimer på Flyt Studio, Vestveien 51, Nesodden


YogaBliss tirsdager kl 20.15 - 21.15


En rolig og mykgjørende time med fokus på å gi slipp på dagen som vært, smøre ledd og strekke ut.


Vinyasa Flyt lørdager kl 10 -11


En mer dynamisk time hvor vi beveger oss sammen med pusten i forksjellige sekvenser. Timen gir litt puls og varme, men samtidig en mulighet for å strekke ut.